Smetanka 2024 – balíme

Do začátku našeho dobrodružství mezi Pokémony zbývá necelý měsíc. A protože to bude náročná výprava, na které se jich budeme snažit pochytat co nejvíc, je potřeba si na ní pořádně zabalit. Nevíme totiž, co všechno nás na cestě bude čekat. Co si tedy s sebou vzít?

KOSTÝMY: S ohledem na naše letošní téma doporučujeme kostým v duchu Pokémonů. Necháme na vaší fantazii, kam se bude ubírat. 

BATIKOVÁNÍ: Celotáborová hra se odehraje v barevném rozdělení. Přibalte si bílé BAVLNĚNÉ triko, batiku si uděláme společně.

DALŠÍ: Doporučený seznam pro vybavení dítěte najdete zde. Prosíme přibalte každému dítěti alespoň 4 kolíčky na prádlo.

SPACÁKY: Rodiče dětí, kterých se týká ubytování ve stanech, obdrží do 16.6. informaci e-mailem.

KELÍMKY A LAHVE NA VODU: Pro dodržování pitného režimu v době jídla v jídelně si přibalte kelímky. Lahve doporučujeme pro všechny ostatní příležitosti.

LÉKY: Pokud dítě užívá pravidelně léky, odevzdejte je vedoucímu při odjezdu. Zároveň přiložte informaci k jakému účelu slouží a jak často se užívají.  Prosíme posílejte děti zdravé a bez breberek ve vláskách.

Doporučujeme všem rodičům, aby si pečlivě prostudovali Informace pro rodiče na našem webu a svá dítka seznámili s Táborovým řádem.

Postupně budou následovat další příspěvky k tématům: náš tým vedoucích, potřebné dokumenty k odjezdu, organizace odjezdu a v neposlední řadě také očekávané rozdělení do oddílů.

 

 

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.